Belföld

2006.01.21. 13:24

Németh Zsolt két párt közös jelöltje

<STRONG>A legfõbb cél a munkahelyteremtés </STRONG>

Mórocz Zsolt

Körmend (ser) - Vas megye 5. számú választókerületének jobboldali országgyûlési képviselõjelöltjét sajtótájékoztatón mutatta be Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum Egyesület elnöke.

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt közösen jelöli országgyûlési képviselõnek a Vas megyei 5. számú választókerületben Németh Zsoltot, Vasvár polgármesterét - jelentette be tegnap, a választási kampányidõszak hivatalos nyitónapján Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum Egyesület (NFE) - a Magyar Demokrata Fórumból kizártak és önkéntesen kiváltak kö-zössége - elnöke. A legnagyobb ellenzéki párt választási együttmûködési meg- állapodást kötött néhány jobboldali párttal, s ezenkívül közös választási programot dolgozott ki az NFE-vel. Körmend és Vasvár térségében Németh Zsolt a jelöltjük, akirõl Lezsák Sándor elmondta: ha egyetlen szóval kellene jellemeznie, azt mondaná: õ a hiteles ember, akinek a szakmai tisztessége és az emberi tartása megkérdõjelezhetetlen. Reményét fejezte ki, az új polgári kormányban Bebes Istvánnal - akinek elõkelõ listás helye van - együtt hatékonyan képviselik a térség csaknem nyolcvan településének érdekeit. Németh Zsolt fontosnak tartotta megjegyezni, hogy az együttmûködési megállapodást az itteni szervezetek elfogadták, s ezután is közösen kívánnak tenni a vidékért. Az NFE még nyilvánosságra nem hozott programjából Németh Zsolt kiemelte a legfontosabbat: mindenkinek, aki dolgozni akar, legyen munkahelye, ezzel garantálni lehet a családok létbiztonságát és az otthonteremtés lehetõségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!