Belföld

2006.02.09. 19:03

Bemutatták a jelölteket

Szombathely (ki) – A Magyar Kommunista Munkáspárt öt vasi képviselõjelöltje közül egy él a megyében. A jelölteket Thürmer Gyula pártelnök mutatta be tegnapi sajtótájékoztatóján.

Mórocz Zsolt

A jelöltbemutató sajtótájékoztatón a pártelnök kijelentette: valamennyi választókerületben indít jelöltet a Munkáspárt. Vasban mindössze egy helyi jelölt indul.
Az 1-es kerületben Kalocsai Máté, a 2-esben Triffné Bodzsár Erzsébet, a 3-asban Herczeg Károly, a 4-esben Karvalics Imre, a párt vasi elnöke, az 5-ösben pedig Bereczki Gyula indul a Munkáspárt színeiben.
– A négy évvel ezelôtti választási eredményt el tudjuk érni, de az ötszázalékos teljesítményre is képes a párt – fogalmazta meg a Munkáspárt célkitûzéseit Thürmer Gyula, aki a választási programból kiemelte: garantálnák a fiataloknak az elsõ lakást és munkahelyet, a nyugdíjkorhatárt a nõknél 55, a férfiaknál pedig 60 évre csökkentenék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!