Belföld

2006.03.21. 15:20

Leveleket is találtak a gépben

Gyula (mti) – A Fidesz országgyûlési képviselõjelöltjével, Tóth Imrével levelezett az a munkatárs, akinek irodai számítógépén a választópolgárok adatbázisát találták – közölte tegnap az MSZP gyulai elnöke.

Mórocz Zsolt

Tóth Sándor beszámolt arról, hogy az azóta a kistérségi irodától közös megegyezéssel távozott menedzser, Ferenczi László számítógépén több olyan elektronikus levelet is találtak, amelyek a gyulai szocialisták szerint alkalmasak arra, hogy lejárassák a térség szocialista képviselõjelöltjét, a város polgármesterét, Perjési Klárát. Tóth Sándor több olyan levelet bocsátott a sajtó rendelkezésére, amelyben Ferenczi László Tóth Imrét emailben tájékoztatja a választókerület ügyeirõl.
Tóth Imre, a térség fideszes országgyûlési képviselõje, képviselõjelöltje reagálásában azt mondta, hogy soha nem válaszolt a gyulai többcélú kistérségi társulás menedzserének leveleire. Közölte, hogy fenntartja korábbi állítását, vagyis az adatbázishoz semmi köze nincs a Fidesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!