Belföld

2007.12.31. 03:29

Telt ház mindenütt

Szombathely - Idén a korábbi évekhez képest kevesebb szórakozóhelyen rendeznek szilveszteri mulatságot. Talán ennek is köszönhető, hogy a belvárosi éttermekben telt házra számíthatnak.

Peltzer Géza

A Palace Café Párizs-termében retro diszkó fog szólni 31-én este tizenegytől. A Budapest-teremben a szekszárdi GHB zenekar játszik tánczenét este héttől, itt már hetek óta minden helyet lefoglaltak a vendégek.

A korábban feledésbe merült tombolasorsolás úgy látszik ismét divatos lett, mert nemcsak a Palace Caféban, hanem az MSH-ban is ez az egyik fő műsorszám. Idén első alkalommal rendez itt szilveszteri bulit az Agora Szombathelyi Kulturális és Turisztikai Központ. Fixl Miklós műsorszervező 8-900 főre számít szilveszter éjjelén a Sportházban. Este kilenckor kezdődik a műsor, a mulatság reggel ötig tart. Előbb az Ocho Macho játszik koncertet - amire a szervezők szerint kitűnően lehet majd táncolni. Zenét szolgáltat DJ Szunyog, ha a hangulat már kellően felforrósodott, fellép a Namaste hastánccsoport is. Az igazi sztár azonban Gáspár Laci. Éjfélkor pezsgős koccintás lesz, amit a konfettibomba követ majd.

A belváros szinte összes kisebb szórakozóhelyén is rendeznek szilveszteri mulatságot. Telt ház várható a Cafe de Mólóban, a Premier Padláson és más kisebb vendéglőkben - ahonnét várhatóan sokan kimennek madj a Fő térre, ahol éjfélkor felhangzik a Himnusz, majd Neczpál György diszkózik. Éjjel egykor lesz dr. Ipkovich György polgármesteri köszöntője, ezután tűzijáték lesz, majd hajnal háromig szól még a zene.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!