Belföld

2008.04.18. 10:54

Fegyveres támadások a sztrájkolók ellen

<b>Budapest</b> - Atrocitások kísérték a BKV 24 órás sztrájkját pénteken reggel. Molotov-koktélt dobtak a II. kerületi villamosremízre, a metróban megfenyegettek egy biztonsági őrt, a Fehérvári villamosremízre pedig légfegyverrel lőttek rá.

nincs nev

Támadás érte a II. kerületi Szép Ilona villamosremízt pénteken, kora reggel; feltehetően Molotov-koktélt dobtak a telephelyre. Személyi sérülés nem történt, de néhány villamos megrongálódott. 

A metró Pöttyös utcai megállójánál ismeretlen férfi fenyegetett meg két szolgálatban lévő biztonsági őrt. A közelben járőröző rendőrök elfogták a fenyegetőzőt, akinél - az előzetes hírekkel ellentétben – nem volt fegyver. A férfit így bűncselekmény vagy szabálysértés híján figyelmeztetés után elengedték. 

A BKV Fehérvári úti villamosremízére pedig légfegyverből származó acélgolyókat lőtt valaki pénteken reggel. A helyszínen talált anyagmaradványokat a fegyverszakértő megvizsgálta, elsődleges véleménye szerint azok acélgolyók, amelyek feltehetően légfegyverből lőttek ki, de végleges szakértői vélemény csak későbbre várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!