Belföld

2008.04.07. 11:01

„Hazafias flashmob” egy jegyirodához

<b>Budapest</b> - „Hazafias flashmobakciót” szerveztek hétfő délutánra egy pesti jegyirodához szélsőjobboldali fiatalok. Az irodára korábban valakik Molotov-koktélt dobtak, egy lány állítólagos kidobása miatt.

nincs nev

A Molotov-koktélt állítólag a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg tagjai dobták a boltra, mert egy lány egy szélsőjobbos honlapon azt állította, hogy kidobták az irodából, mert egy szélsőjobboldali zenekar koncertjére akart jegyet venni – közli az Origo. 

A jegyiroda szerint azonban valójában csak annyi történt, hogy alkalmazottjuk egyszerűen csak nem ismerte a szóban forgó zenekart. A szélsőjobboldali fiatalok azonban ezt a magyarázatot nem fogadták el, s a Kuruc.info honlapon szervezkedni kezdtek. 

Terveik szerint hétfő délután egyszerre vagy néhány százan odamennek a jegyirodához, és mindannyian jegyet kérnek a Kárpátia koncertjére vagy egyszerűen csak nemzeti érzelmű programokról érdeklődnek. 
A rendőrség tud az akcióról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!