Belföld

2008.05.23. 11:23

Egyelőre nincs megegyezés a BKV-nál

<b>Budapest</b> - A szakminiszter és a főpolgármester-helyettesek is részt vettek a péntek délelőtt kezdődött tárgyalásokon a BKV-nál, ám érdemi javaslattal nem álltak elő és rövid idő elteltével távoztak. Ha nem lesz péntek megállapodás, jövő hét kedden leállnak a buszok és a trolik, valamint a villamosok és HÉV-ek egy része – írta az Index.

nincs nev

Az Index szerint a délelőtt kezdődött tárgyalásokon sem a BKV, sem a fővárost képviselő Hagyó Miklós és Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettesek, sem Szabó Pál szakminiszter nem állt elő új javaslattal, megállapodás-tervezettel. 

A sztrájktárgyalásokon a szaktárca vezetője együttműködési szándékáról biztosította a jelenlevőket, s hangsúlyozta, hogy a városvezetőkkel együttműködve keresik a BKV működésével kapcsolatban a megfelelő megoldást. 

A főpolgármester-helyettesek megismételték a korábban írásba foglalt garanciavállalásukat, mely szerint a BKV rövid-, közép- és hosszú távú finanszírozási koncepcióját szeptember 30-ig kidolgozzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!