Belföld

2008.05.23. 11:43

Kinevezték a szakállamtitkárokat

<b>Budapest</b> - A miniszterelnök május 15-i hatállyal kinevezte a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) szakállamtitkárait - olvasható a pénteken közzétett miniszterelnöki határozatban.

nincs nev

Egyed Géza gazdaságfejlesztési, Garamhegyi Ábel nemzetközi gazdasági kapcsolatokért felelős és Mészárosné Peredy Gabriella gazdasági, informatikai és humánpolitikai szakállamtitkári kinevezést kapott. Korábban mindhárman a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban dolgoztak, államtitkári pozícióban. 

A NOL közlése szerint Szaló Péter területfejlesztési és építésügyi szakállamtitkár lett, ő korábban az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztériumban (ÖTM) töltött be azonos pozíciót.  Mészárosné Peredy Gabriella gazdasági, informatikai és humánpolitikai szakállamtitkár korábban bejelentette, hogy május végén távozik a tárcától. Távozása után feladatait az újonnan kinevezett, koordinációért felelős szakállamtitkár, Heil Péter veszi át, aki legutóbb az ÖTM kabinetfőnökeként tevékenykedett. 

A szakállamtitkárokat Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter javaslatára nevezte ki a miniszterelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!