Belföld

2008.09.24. 15:56

Elítélték a zaklató fodrászt

<b>Zalaegerszeg</b> - Kiskorú veszélyeztetése miatt végrehajtásában felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság <i>Takács Tibor</i> fodrászmestert. Emellett hét évre eltiltotta a szakmai gyakorlati oktatásban való részvételtől.

nincs nev

A zalaegerszegi városi bíróságon elsőfokon nem jogerősen szerdán lezárult eljárás zárt ajtók mögött folyt le, mivel dr. Czipóth Edit bírónő álláspontja szerint Takács Tibor (54) magánéletére, családi életére, szexuális szokásaikra vonatkozó megállapítások hangozhattak el. Ennek megfelelően az ítélet kihirdetését követően az indokláson már nem vehetett részt a sajtó. 

Takács Tibort három rendbeli kiskorú veszélyeztetésért marasztalták el és büntették 1 év, végrehajtásában 3 esztendőre felfüggesztett börtönnel, valamint hét évre eltiltották a szakmai gyakorlati oktatásban való részvételtől. 

Az ítélet nem jogerős. Takács Tibor felmentésért, míg az ügyész súlyosbításért, azaz hosszabb időtartamú felfüggesztett szabadságvesztésért  és a szakmai gyakorlati oktatástól való végleges eltiltásért fellebbezett - közölte a Zalai Hírlap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!