Belföld

2008.09.27. 07:34

Kettősgyilkosság hárommillióért

<b>Ózd</b> - Fizetés helyett megölte hitelezőjét egy fiatalember egy ózdi telephelyen. Mivel nem akart szemtanút, a kilencéves kislánnyal is végzett, aki az iroda előtt a kocsiban apjára várakozott. A rendőrök alig 24 óra alatt elfogták a gyilkost.

nincs nev

Egy 23 éves ózdi férfi hárommillióval tartozott egy 53 éves borsodnádasdi vállalkozónak, de nem akart fizetni, ezért eltervezte, hogy megöli. A Független Hírügynökség híre szerint a hitelező és gyilkosa is vállalkozók voltak, cégeik telephelyei Ózd külterületén, egymás szomszédságában állnak. 

Az ózdi fiatalember cége telephelyére csalta a férfit, akit elkísért a kislánya is. Mikor az idősebb ember belépett az irodába, a fiatalember már készenlétben tartotta a puskáját, és tarkón lőtte hitelezőjét. Azt már csak később vette észre, hogy az iroda előtt álló kocsiban ott van a kislány is. Mivel nem akart szemtanút hagyni, lelőtte őt is. 

A kislányt lovagolni vitte az apja, amikor út közben fogadta az a telefonhívást, amellyel a telephelyre csalta őt későbbi gyilkosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!