Belföld

2008.09.27. 11:38

Rendkívüli megbízatás Glatz Ferencnek

<b>Budapest</b> - <em>Gyurcsány Ferenc</em> miniszterelnök <em>Glatz Ferenc</em> akadémikust kérte fel a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat elnökének, szeptember 26-i hatállyal - közölte a kormányszóvivői iroda szombaton.

nincs nev

Glatz Ferenc miniszterelnöki megbízottként, a vidékfejlesztéssel kapcsolatos feladatokat ellátó minisztériumokkal együttműködve látja el feladatait.

A kormány a közelmúltban hívta életre a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatot azzal a céllal, hogy a vidékfejlesztési szereplők információs hálózatának kialakításával, valamint az önkormányzatok, a társadalmi és gazdálkodó szervezetek közötti együttműködés elősegítésével eredményesebbé tegye az európai uniós és a kormányzati vidékfejlesztési célok megvalósítását. 

Glatz Ferenc a hálózat tevékenységéről, a szükséges teendőkről és az elért eredményekről rendszeresen tájékoztatja a miniszterelnököt - közölte a kormányszóvivői iroda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!