Belföld

2009.10.12. 15:28

Bordélyház működik az önkormányzati intézményben?

Nyomozást rendelt el a rendőrség a XVIII. kerületi sportszálló ügyében; az esetről korábban a Hír TV műsorában az hangzott el, hogy az önkormányzati tulajdonú intézményben bordélyházat működtetnek.

MTI

A BRFK hétfőn jelentette be, hogy üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt, feljelentés alapján indítottak nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendőrség szűkszavú közleménye szerint "a tanúkutatás megkezdődött", és a nyomozók elemzik, értékelik a rendelkezésükre álló információkat. 

A BRFK a szomszédos XIX. kerületi rendőrkapitányságot jelölte ki a nyomozás lefolytatására. Hír TV pénteken adásba került felvételei szerint a XVIII. kerület tulajdonába lévő, az önkormányzat által anyagilag támogatott sportszállóban bordélyház működik.

"Szomorúnak tartjuk, hogy Mester László, a kerület polgármestere mind a mai napig lapít, holott jó egy hete kellett volna tudnia, hogy itt súlyos ügyek zajlanak" - idézi a tévé honlapja Ughy Attila kerületi fideszes képviselőt, aki úgy vélte: az is probléma, ha nem tudott Mester László az ügyről, ha pedig tudomása volt róla, akkor bűnrészes.

Mint írták: a kerület Fidesz-frakciója határozott lépéseket fog tenni annak érdekében, hogy ez az állapot megszűnjön, és más megoldás szülessen a szálló üzemeltetésére.
 
Információik szerint az önkormányzati tulajdonú Sport Club 11 szobás hoteljét teljes egészében a Bodnársport Kft. üzemelteti. A tavasszal alapított cég többségi tulajdonosa pedig az a Bodnár János, aki korábban MSZP-s alpolgármester volt a XVIII. kerületben. Bodnár János tagadja, hogy tiltott kéjelgés folyna a szállóban. Szaniszló Sándor, a kerület MSZP-s alpolgármestere pedig azt fűzte hozzá az ügyhöz, hogy óriási botrány lenne, ha egy önkormányzati intézményben ilyesmi folyna.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!