Belföld

2009.10.18. 17:35

Szerelemféltésből öltek a leégett várongi házban

Várong - Ketten meghaltak a Tolna megyei Várongon, amikor leégett egy családi ház, a rendőrség nem zárja ki, hogy emberölés történt.

MTI

A tűz szombaton keletkezett a Mező utca egyik épületében, a ház tetőszerkezete teljesen leégett - mondta a Tolna megyei katasztrófavédelem ügyeletese.

A tűz oka egyelőre ismeretlen, nem zárható ki, hogy szándékosan gyújtották fel a házat - tette hozzá.     Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról számolt be, hogy a házban egy összeégett nő holttestét találták meg, az udvaron pedig egy férfi feküdt holtan. Egyikük személyazonossága sem volt megállapítható, valószínűsítik, hogy a házban élők vesztették életüket - mondta a sajtóreferens. 

Hozzátette, mindkét esetben felmerült az emberölés gyanúja, részleteket azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt.

A teol.hu Tolna megyei híroldalnak Brunner Dezső, a falu polgármestere azt mondta, hogy a holtan talált férfin szúrt sebek voltak. A faluvezető a hírportálnak nyilatkozva úgy vélte, a történtek hátterében szerelemféltés állhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!