Belföld

2009.11.16. 09:18

Bozótvágóval vallattak egy férfit

Bozótvágó késsel vallattak egy kiskundorozsmai férfit, miután egy rábízott tanyára betörtek a hétvégén; a férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a konfliktus abból alakult ki, hogy a sértettre szomszédja rábízta tanyájának őrzését, ahová mégis betörtek.

A tulajdonos és ismerőse ezután bozótvágó késsel fenyegetőzve akarta rábírni az őrzőt arra, hogy vallja be, ő is részt vett a bűncselekményben. A sértettnek a bántalmazás során szilánkosra tört a könyöke. A szombati esetről vasárnap tettek bejelentést a rendőrségen.

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a bántalmazót és társát aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés miatt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. Nyomozást indítottak a betörés ügyében is, keresik az elkövetőt.

A Délmagyarország című napilap információi szerint a bántalmazott férfi a körülményekhez képest jól van, könyökét hamarosan megműtik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!