Belföld

2009.12.31. 16:04

Kétszer támadtak: kaszával, gereblyével jöttek

Kétszer is rátámadtak egy családra Sárkeresztúron; a rendőrök a verekedés után négy embert őrizetbe vettek, hárman szabadlábon védekezhetnek.

MTI

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Németh-Kész Mónika elmondta, hogy egy négyfős társaság szerdán gereblyével, kaszával, bottal és egyéb eszközökkel felfegyverkezve egy korábbi incidens miatt támadta meg a lakásán a négyfős családot, amelynek tagjai ennek következtében könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Hozzátette: miután a rendőri intézkedés véget ért és a négy elkövetőt a járőrök előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, újabb három ember jelent meg a családnál és - hasonlóan a korábban történtekhez - rájuk támadtak. Ennek az incidensnek is a rendőrök vetettek véget, ezt a három elkövetőt is előállították.

A támadók ellen mindkét esetben csoportos garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A négyfős társaság tagjait a nyomozók őrizetbe vették, míg a háromfős csoport tagjai szabadlábon védekezhetnek - közölte a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!