Belföld

2010.06.17. 14:19

Árvízsegély: 25 köbméternyi ruhaneműt gyűjtött a szombathelyi Jobbik

Különböző szervezetek és magánemberek is kezdeményezték az árvízkárosultak megsegítését. Folyamatosan gyűlnek az adományok.

Nagy Ildikó

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Szombathelyi Szervezete néhány napja arra kérte a jóérzésű embereket, hogy feleslegessé vált ruházati és használati cikkeiket ajánlják fel az árvízkárosultaknak. Az adományokat öt napon keresztül a párt irodájában gyűjtötték a szombathelyi szervezet tagjai.

Mint azt Balassa Pétertől, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szombathelyi Szervezetének elnökétől megtudtuk: számukra is meglepetést okozott a felajánlások mennyisége.

Hozzátette: az irodájukban összegyűlt mintegy 25 köbméternyi  ruhaneművel egy közepes méretű bajbajutott települést ki tudnak segíteni. A felajánlott ruhanemű egy részét a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász továbbítja az árvízkárosultaknak. Az adományok  másik felét a párt szombathelyi aktivistái viszik el az árvíz sújtotta térségbe: a szombathelyi jobbikosok Edelény és Felsőzsolca lakóinak szánták a ruhaneműket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!