Belföld

2010.10.27. 06:16

Fazekas Csaba lett az MTVA vezérigazgatója

Fazekas Csabát nevezte ki a Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatójának Szalai Annamária, a Médiatanács elnöke, írta szerdai számában a Népszava.

MTI

A lap úgy tudja, hogy Fazekas Csaba korábban Simicska Lajos volt APEH-elnök érdekeltségébe tartozó Hung-Ister Zrt. jelenlegi s a Hír Tv egykori vezérigazgatója. Az alap a Médiatanács kezelésében lesz, de az összes vezetői jogosítványt az elnök, vagyis Szalai Annamária birtokolja, ő a vezérigazgató munkáltatója is. A pénzügyekre így csak a Fidesznek lesz rálátása, hiszen Szalai nevezi ki az alap felügyelőbizottsági tagjait is - írta a lap.
   
"Fazekas munkáját a Médiatanács elnökének irányításával végzi. Az MTVA új vezérigazgatója a Filmművészeti Egyetem produceri tanszakán végzett, 1996-tól filmproducerként dolgozott. Korábban az HBO produkciós igazgatója és a Hungexpo Reklám Rt. elnök-vezérigazgatója volt" - idézte a lap a Médiatanács honlapján közzétett közleményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!