Belföld

2010.11.17. 13:34

Egészséghét Bükön: mozgás és megelőzés a programok központjában

Az idei egészséghét rendezvényeihez pályázati támogatást is igénybe vehettek a szervezők, ezért hétfőtől péntekig minden eddiginél gazdagabb program várja az érdeklődőket Bükön.

Tersztyánszky Krisztina

A bűnmegelőző prevenciós programok az egész hetet végigkísérik, minden felső tagozatos és középiskolás osztálynak tartanak foglalkozást. Ugyanígy alig múlik el délután valamilyen mozgás nélkül: csütörtökön négy órától kisgyerekeket várnak tartásjavító tornára, pénteken háromnegyed hattól kondicionáló torna, héttől pedig aerobik várja a mozogni vágyókat.

Csütörtökön fél hattól érdekességképpen a hangterápia és meditáció titkaiba lehet bekukkantani, pénteken öt órától pedig a láb rendellenességeivel foglalkozik egy szakember elméletben és gyakorlatban. Pénteken délután háromtól személyes hatékonyság fejlesztő tréning és ügyességi verseny, hattól jóga lesz a kínálat. A programok a büki művelődési központban ingyenesen látogathatók.

Az egészséghét keretében kedden Élet, erő, egészség címmel gyermekrajz kiállítás is nyílt. Bükről és környékéről kétszázötven óvodást és kisiskolást ihletett meg a téma. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!