Belföld

2010.11.22. 12:48

Megállt az idő a demszky.hu és a fopolgarmester.hu oldalon

Évekkel ezelőtt megállt az idő a www.demszky.hu és a www.fopolgarmester.hu című oldalakon. A két honlapon még mindig Demszky Gábor Budapest vezetője; az egyiken még tart a 2006-os kampány, míg az "ellenoldalon" a liberális politikust próbálják meg szembesíteni korábbi ígéreteivel.

MTI

A demszky.hu portálon a napi politikától húsz év után most ősszel búcsúzó Demszky Gábor négy évvel korábbi kampányanyagai, és a vele kapcsolatos hírek láthatóak.

A "nap száma" rovat például hétfőn azt közli: 2006 első negyedévében 414 ezer vendég szállt meg Budapesten, és "idén" először több brit jött, mint német.

Ugyancsak megállt az idő - a feltehetően - az akkori ellenzékhez köthető fopolgarmester.hu-n is. Itt az időutazás során az olvasó egy kisfilmen felidézheti Demszky Gábor nagy arányú szimpátiavesztéséhez vezető horvátországi autóbérlését vagy európai parlamenti "kitérőjét".

A honlapon arra is kérik az olvasókat, egy kérdőíven értékeljék Demszky Gábor "15 évét".

A honlap azonban szerkesztői szerint nem vesztett aktualitásából, mert azt kérik az olvasóktól, hogy amennyiben szeretnének értesítést kapni a fopolgarmester.hu frissítéseiről, küldjék el e-mailcímüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!