Belföld

2010.12.16. 09:02

Olajra lépett a pénzzel: gázolajat kínált jutányos áron

Piaci árnál jóval olcsóbban kínált gázolajat megvételre egy ismeretlen férfi egy fehérvári cégvezetőnek. A vásárló ráállt az üzletre, átadta a pénzt, de amikor sofőrjük az áruért ment, akkor derült ki, hogy az olajtársaság nevében eljáró férfi átvágta. A közel három és félmillió forinttal olajra lépett.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ismeretlen személyazonosságú csalót keresnek a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói, akinek vélhetően nem a náluk feljelentést tett fehérvári férfi az egyetlen áldozata. A férfi egy magyarországi olajtársaság algyői telephelyének képviseletében ajánlott fel telefonon nagy mennyiségű gázolajat megvételre a sértettnek, aki az egyeztetés végeztével megrendelt tőle egy üzemanyagtartályt és tízezer liter gázolajat. A megrendelés ellenértékét augusztus 24-én a megbeszéltek szerint gépkocsi vezetőjük át is adta az ismeretlen férfinek, aki a közel három és félmillió forintnyi összeggel eltávozott. A megrendelésről azonban semmit nem tudtak a telephelyen, amikor a sofőr az átvétel miatt jelentkezett. Így derült ki, hogy valójában csalás áldozata lett.


Az ismeretlen csalóról grafikai rajz készült. Ennek segítségével próbálnak a fehérvári nyomozók a csaló nyomára bukkanni. Egyúttal azonban a lakosság segítségét kérik. Aki az ismeretlen férfit a rajzon felismeri, róla bármilyen információval rendelkezik, azonosításában a hatóság segítségére tud lenni, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság ügyben eljáró nyomozói kérik, értesítse a rendőrséget a 22-541-600/2041, 2218 –as telefonszámokon, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!