Belföld

2011.01.10. 19:14

Kinevezték a kormányhivatalok főigazgatóit

Kinevezte a kormányhivatalok főigazgatóinak többségét Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter. A hivatalok szakmai vezetői a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban tették le ünnepélyes esküjüket és vették át kinevezési okmányaikat.

MTI

A főigazgatókat a közigazgatási hivatalok jogutódjaiként 2011. január 1-jével megalakult kormányhivatalok politikai vezetéséért felelős kormánymegbízottak javaslatára nevezte ki a szakminiszter határozatlan időre. A fővárosi és a 19 megyei kormányhivatal hivatali szervezetét főigazgató vezeti, aki helyettesíti a kormánymegbízottat távolléte vagy akadályoztatása esetén. 

A kinevezett főigazgatók a következők: Haszonicsné Ádám Mária (Budapest),  Kovács Miklósné Molnár Ilona (Bács-Kiskun), Bércesi Ferenc ( Baranya), Tóth Ildikó (Békés), Lukács Irén (Borsod-Abaúj-Zemplén), Polner Eörs (Csongrád), Balogh Ibolya (Fejér), Nagyné László Edit (Győr-Moson-Sopron), Vasas Lászlóné (Hajdú-Bihar), Balás István (Heves), Szakali Erzsébet (Jász-Nagykun-Szolnok), Józsa Veronika (Pest), Neszményi Zsolt (Somogy), László-Varga Zsuzsanna (Tolna), Ágh Ernőné (Vas), Nagylaki Csilla (Veszprém) és Sifter Rózsa (Zala).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!