Belföld

2011.03.05. 10:02

8 milliós hamisított címke és termék

Ruhahamisító üzemet buktatott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bács-Kiskun Megyében, Páhin; a pénzügyőrök mintegy 8 millió forint értékű márkavédett címkét és hamisított termék előállításához szükséges eszközöket foglaltak le.

MTI


A NAV közleményében arról tájékoztatta szombaton az MTI-t, hogy egy magáningatlanon tartott váratlan jövedéki ellenőrzés során a pénzügyőrök jövedéki terméket ugyan nem találtak, azonban a lakóépület mögötti raktárhelyiségből 20 műanyag zsákból összesen 762.396 különböző világmárka megnevezését tartalmazó bevarrócímke, valamint az ezek előállításához szükséges több mint 16.000 mikrofilm és nyomóklisé, illetve a feldarabolásukhoz szükséges berendezés került elő. A jogvédett termékek előállításához az ellenőrzött személyek engedélyt bemutatni nem tudtak. 
   
A pénzügyőrök az ingatlan tulajdonosa ellen az iparjogvédelmi jogok megsértése bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV Dél-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!