Belföld

2011.06.27. 13:29

Bükfürdő: 25 éves a négycsillagos hotel

Fennállásának negyedszázados jubileumát ünnepelte szombaton este Bükfürdőn a helyi körökben leginkább csak svéd szállóként emlegett négycsillagos hotel.

Erős D. Zoltán

A Danubius Health Spa Resort Bük 25 éves jubileumi ünnepsége szombaton este a retró jegyében egy látványos   divatbemutatóval kezdődött. Ezt követően Semperger Judit, a Danubius marketing igazgatója köszöntötte a  résztvevőket.

Felidézte az idáig vezető utat, s szólt azokról az igazgatókról, akik részesei voltak a szálloda sikerének. A szálloda igazgatója, Katz Péter a nagy találkozásokról beszélt. Elmondta, hogy ezekre mindig lehet indokot találni. Arról pedig, hogy ezek a találkozások emlékezetesek lettek, arról a munkatársai gondoskodtak, akiket egyenként a színpad elé szólított. A törzsvendégek nevében Hegyi Iván sportújságíró köszöntötte az igazgatót, aki Kovács Ferenc  elnöktől átvehette a Vas Megyei Közgyűlés elismerő oklevelét is.  

Az ünnepi vacsorát követően Komár László fergeteges műsora szórakoztatta az eseményen megjelent törzsvendégeket és meghívottakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!