Belföld

2011.07.19. 11:26

Családi dráma: három embert megölt, majd öngyilkos lett a fiatal férfi

Három embert ölt meg a Pest megyei Valkón kedd délelőtt egy férfi, aki később öngyilkos lett.

MTI

Az elsődleges adatok szerint kedden 10 óra körül egy 27 éves valkói férfi több késszúrással végzett 45 éves édesanyjával, 67 éves nagyanyjával és 23 barátnőjével, majd a gyilkos eszközzel magát is megölte - mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Hozzátette: egy áldozatot az udvaron, az öngyilkosságot elkövető férfit és másik két áldozatát a házban találták meg. A szomszédok értesítették a mentőket, akik riasztották a rendőrséget, a helyszínre a Gödöllői Rendőrkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai érkeztek ki.
A rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést és a tanúkihallgatást, az eset részleteit büntetőeljárás keretében vizsgálják.


A helyszínre érkező mentők egy fiatal férfi, valamint egy fiatal, egy középkorú és egy idősebb nő holttestét találták meg - mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek. Győrfi Pál további részleteket nem kívánt elárulni.

Filipsz Andrea, a gödöllői kistérségben fekvő, 2400 lelkes település jegyzője az MTI-nek azt mondta: az önkormányzat mélyen megrendült a történtek miatt, és a lehetőségeihez mérten minden segítséget megad a családtagoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!