Belföld

2011.08.14. 09:51

133 baleset történt szombaton az országban

Összesen 133 közúti közlekedési baleset során intézkedett a rendőrség az elmúlt nap 24 órájában; ezek közül két balesetben két ember vesztette életét, 18 baleset súlyos, 35 pedig könnyű sérüléssel járt - közölte a rendőrség vasárnap.

MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodájának vasárnapi tájékoztatása szerint ezeken felül 78, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

A rendőrség közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy több autópályán és autóúton is torlódásra kell számítani a nap folyamán. Az M15-ös autóút mindkét oldalán, a 0-15-ös kilométerszelvények között burkolatjavítás miatt kell torlódásra készülni, az M5-ös autópályán pedig, a 159-166-os kilométerszelvényben az ugyancsak mindkét oldalt érintő burkolatfelújítás miatt alakulhat ki várakozás. Az M1-es autópályán Győr felé, a 41-es és az 56-os kilométernél mindkét oldalon hídjavítást végeznek, Budapest felé pedig a 46-os kilométer környékén javítják a burkolatot.
   
A határforgalomban Bács-Kiskun megye valamennyi közúti határátkelőhelyén, de kiemelten Tompán, számolnak várakozás kialakulásával. Csongrád megyében a röszkei autópálya-átkelőnél a személyforgalomban várható torlódás 16 óráig. Hajdú-Biharban Ártándnál kell várakozásra készülni. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismét várható forgalomtorlódás Záhonynál, Beregsuránynál, Barabásnál és Lónyánál - közölte az ORFK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!