Belföld

2011.10.07. 10:20

Elásott emberek - Egy nyáregyházi család tagjai az áldozatok

Egy nyáregyházi család tagja az a négy ember, akiknek a holttestét a csepeli erdőben hantolták ki – erről Csizner Zoltán, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) igazgatója és Deme Tamás, az életvédelmi osztály vezetője beszélt pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

MTI

Csizner Zoltán az MTI kérdésére elmondta: a 30 éves fiatalembert, 40 éves élettársát, a fiatalember 53 éves anyját és annak 48 éves élettársát, továbbá a másik gyilkossági ügyben a 32 éves diósdi áldozatot az értékeikért ölték meg.    

A négytagú család – hasonlóan az elkövetői körhöz – a csepeli erdőben élt, alkalmi munkákból, lomtalanításokból és kukázásból próbálták megélhetésüket biztosítani, míg a diósdi áldozattól – akinek munkája, jövedelme volt – a fizetésének másnapján próbálták megszerezni az értékeit.      

B. Dragant mindhárom bűncselekménnyel meggyanúsították, így most már egy eljárásban vizsgálják a rablást és a két emberölési ügyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!