Belföld

2011.10.18. 11:44

Mégsem kell törölnie a Malévnak görögországi járatait

A görögországi sztrájkhelyzet megváltozása miatt a Malévnak nem kell törölnie szerdai és csütörtöki járatait - közölte a társaság szerdán.

MTI

A közlemény szerint a szerda déli athéni és thesszaloniki, illetve az esti athéni, valamint a csütörtök déli athéni járat a menetrendnek megfelelően közlekedik.

A cég korábban azt közölte az MTI-vel, hogy az október 19-re bejelentett görögországi sztrájk miatt törli több, görögországi célállomásra közlekedő járatát. Később ezt azzal módosították, hogy mivel változás van a munkabeszüntetés hosszúságában, szerdán már indíthatja járatait a magyar légitársaság.

Eredetileg a Malév azt közölte, hogy a kedd esti, valamint szerda déli athéni és thesszaloniki járatait, illetve a szerda esti és csütörtök déli athéni járatait is törli.

 

 

 

OLDALTÖRÉS: A Malév több járatát is törli a görög sztrájk miatt

 

 

 

 

 

A Malév több járatát is törli a görög sztrájk miatt


A Malév az október 19-re bejelentett görögországi sztrájk miatt törli több, görögországi célállomásra közlekedő járatát, de mivel változás van a munkabeszüntetés hosszúságában, szerdán már indíthatja járatait a magyar légitársaság -  tájékoztatta Róna Márta, a Malév kommunikációs igazgatója kedden este az MTI-t.

A légitársaság korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a kedd esti, valamint szerda déli athéni, és thesszaloniki járatait, ezenkívül szerda esti és csütörtök déli athéni járatait törli.
   
A légitársaság arra kéri utasait, hogy utazás előtt a Malév honlapján, vagy az ügyfélszolgálaton keresztül mindenképpen tájékozódjanak.
   
A héten nem telik el nap Görögországban, hogy egy-egy ágazat dolgozói ne sztrájkoljanak a kormány megszorító intézkedései ellen. A legszélesebb körű munkabeszüntetés szerdán és csütörtökön lesz, ekkorra a mintegy 2,5 millió dolgozót, a görög dolgozók közel felét képviselő két legnagyobb szakszervezet hirdetett általános sztrájkot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!