Belföld

2011.12.14. 17:34

Ajándék az E.ON-tól: felfüggesztik a kikapcsolásokat

Az ünnepek idejére felfüggeszti az E.ON Energiaszolgáltató Kft. az áram-, valamint a gázszolgáltatást igénybe vevő lakossági ügyfelek számlatartozás miatti kikapcsolását - közölte az energiaszolgáltató szerdán.

MTI

Az önkéntes moratórium ideje alatt - 2011. december 15-től 2012. január 6-ig - nem kapcsolják ki a szolgáltatásból az áram- vagy gázszámla rendezésével elmaradt lakossági fogyasztókat, így az ünnepek alatt valamennyi érintett család rendelkezésére áll a szükséges energiaellátás.
   
Az energiaszolgáltató a családok jelenlegi nehéz gazdasági helyzetére való tekintettel a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolások időszakos szüneteltetésével kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszak az érintett ügyfelek számára zavartalanul telhessen - áll az E.ON közleményében.
   
A felfüggesztés az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel szerződésben álló lakossági ügyfelek esetében érvényes; a moratórium más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.
    
Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. több mint 3 millió ügyfélnek nyújt áram, valamint gázszolgáltatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!