Belföld

2011.12.20. 10:21

Tóth Tamás lett a büki Sportközpont intézményvezetője

Január elsejétől Tóth Tamás személyében új vezetője lesz a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtárnak - döntött a minap a testület.

Vas Népe

Az önkormányzatnak azért kellett pályázatot kiírnia a vezetői álláshelyre, mert a korábbi igazgatónak, Benkőné Klára Júliának lejárt a határozott időre szóló intézményvezetői megbízatása. Az állásra két pályázat érkezett be - tudtuk meg Bük jegyzőjétől, dr. Tóth Ágnestől.

A  szakértővel kibővült kulturális-oktatási és sportbizottság december 15-én mindkét jelöltet meghallgatta. A meghallgatásra az intézményben működő közalkalmazotti tanács is delegálhatott képviselőt.

A bizottság elkészítette javaslatát, melyet legutóbbi ülésén sürgősséggel terjesztett a képviselő-testület elé. A hét tagú testület megosztott véleményt nyilvánított, a négy igen szavazat azonban elég a minősített többséghez.

A döntés alapján 2012. január elsejétől öt évre Tóth Tamás a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár intézményvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!