Belföld

2012.01.16. 11:37

A szentgotthárdi mentőállomás kapja a jótékonysági estély bevételét

A tavalyi siker után az Életfa Baráti Kör idén is megrendezi Szentgotthárd Város Jótékonysági Estélyét. A bevételt a helyi mentőállomás eszközparkjának fejlesztésére fordítják.

Kiss Tamás

A rendezvényre február 18-án a GotthArt Hotel Mirror termében kerül sor. Házigazdaként Gönczi Gábor, az RTL Klub műsorvezetője szórakoztatja majd a résztvevőket, a mindig mosolygó koktélkirály, Lajsz András pedig mintegy nyolcvan féle italt kever majd a koktélok szerelmeseinek.

A remek hangulatról a kiváló parti zenekar, a Smile Rock Circus gondoskodik, a Barokk teremben pedig bűnbarlanggal várják a kaszinójátékok szerelmeseit, akik pénzük kockáztatása nélkül, de igazi kaszinós miliőben tehetik próbára szerencséjüket.

Az impozáns esemény célja idén is az, hogy egy álom valóra válhasson. Tavaly a máriaújfalusi Hársas-tó rendbetételére használták fel az est bevételét, idén pedig a városlakók döntése szerint a befolyó pénzből a szentgotthárdi mentőállomás eszközparkja bővülhet majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!