Belföld

2012.06.18. 11:19

Megöltek egy férfit a III. kerületben

Megöltek egy férfit a III. kerületben, a rendőrök a hét végén elfogták a három feltételezett elkövetőt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn a rendőrség honlapján.

MTI

Múlt csütörtök reggel érkezett a BRFK-ra egy bejelentés, amely szerint egy férfi holttestét találták meg a III. kerületben, a Laborc köznél található fás, bokros területen. A rendőrségi helyszíni szemle és az elsődleges orvosszakértői vélemény akkor megállapította az idegenkezűséget: az 51 éves férfi bűncselekmény áldozata lett.

A helyszínen összegyűjtött adatok és információk, valamint a tanúkihallgatások után múlt szombaton elfogtak két gyanúsítottat, egy 27 éves férfit és egy 21 éves nőt, míg a harmadik társuk, egy 33 éves férfi vasárnap került őrizetbe.

A rendőrség a három feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatta ki, és előterjesztést tett a három ember előzetes letartóztatására. A BRFK az ügyben halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!