Belföld

2012.06.26. 16:05

Távozik Kis Norbert felsőoktatási helyettes államtitkár

Kis Norbert felsőoktatásért és tudománypolitikáért felelős helyettes államtitkár szeptembertől más területen lát el közigazgatási vezetői feladatokat a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól kapott felkérés alapján - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

MTI

A minisztérium oktatásért felelős államtitkársága tudomásul veszi a változást. Az új helyettes államtitkárt rövidesen kijelölik - áll az államtitkárság által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A felsőoktatási helyettesi államtitkári poszton Kis Norbert idén január 28-ától váltotta Dux Lászlót.

Kis Norbert korábban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem előkészítéséért felelős miniszteri biztos volt. Feladata az egyetem alapításáról szóló kormányhatározat végrehajtásának tárcaközi koordinálása, valamint az átalakulással kapcsolatos ügyek egyeztetésére létrejött tárcaközi munkacsoport vezetése volt. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem idén január 1-jén jött létre a Rendőrtiszti Főiskola, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Karának egyesülésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!