Belföld

2012.10.15. 09:19

Ebbe belehalhat az Irigy Hónaljmirigy

Hetek óta növeszti szakállát és levágatta haját Sipos Tomi vajon mire készülhet az Irigy Hónaljmirigy tagja? Tomi Majkává változott legújabb klipjük kedvéért, a többieket pedig fekete rapper legendává maszkírozták a Belehalok című dal paródiájában.

Vas Népe

A klip története szerint Majka, azaz Sipos Tomi elindul, hogy nagy rapper legyen. A sztárság felé vezető úton a hazai szakma nagyjaival is megismerkedik, sőt eljut a rapbizottság elé, ahol többek között Snoop Dog, Eminem vagy 2Pac várja.

„A klip kedvéért szakállat növesztettem és levágattam a hajam. Annyira jól sikerült az akció, hogy mostanra mindenki összekever Majkával. Nem bánnám, ha Dundika sem venné észre a különbséget és beugorhatnék mellé” – viccelődött Sipos Tomi, aki azt is elárulta, miért pont a Belehalok című sláger lett következő áldozatuk.

„Nagyon szeretem a magyar rapet, az undergroundtól a mainstreem-ig. A Belehalok hatalmas sláger lett, mi pedig az ilyen dalok mellett nem mehetünk el szó nélkül” – tette hozzá Tomi.

A klipben feltűnik Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca is, akik megmutatják a rappernek, hogy mi a való világ.  A fiúk talán ebbe nem halnak bele, és felcsendülhet a dal a december 28-i nagykoncerten a Syma csarnokban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!