Belföld

2012.10.11. 07:01

Egyesületté alakult Milla

Budapest – Egyesületté alakult a Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport (Milla), amelynek október 23-i rendezvényén Bajnai Gordon volt miniszterelnök is felszólal - közölte Juhász Péter, a szervezet újonnan megválasztott elnöke az ATV Start című műsorában csütörtökön.

MTI

A Milla szerdán este alakult egyesületté, és országos hálózat létrehozására törekszik, de nem válik párttá. A cél az, hogy együttműködés jöjjön létre a meglévő pártok és civil szervezetek között, annak érdekében, hogy leváltsák a kormányt – fogalmazott Juhász Péter, akit az egyesület elnökévé választottak.

Elmondta, a Milla október 23-ára meghirdetett fővárosi demonstrációján Bajnai Gordon is felszólal. Juhász Péter hozzátette: a Milla nem áll be a volt kormányfő mögé, csak lehetőséget biztosít neki a felszólalásra. A rendezvény szervezője cáfolta azt a korábbi sajtóértesülést, amely szerint a volt kormányfőt a demonstráció vezérszónokának kérték volna fel.

Juhász Péter információi szerint Bajnai Gordon már a Milla-demonstráció előtt be fogja jelenteni, hogy visszatér a politikába, ezért feltehetően nem is ez lesz felszólalásának fő üzenete - hangzott el a műsorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!