Belföld

2012.11.06. 17:51

Kapos.hu: megfenyegették P. Erika lányát és unokáját

Megfenyegették P. Erika lányát és unokáját, ezért elköltöztek Kaposvárról - írta kedd délután a kapos.hu. A hírportálnak erről a gyilkossággal gyanúsított 47 éves nő édesanyja beszélt.

P. Erikát a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy két hajléktalannal együtt előre kitervelten, különös kegyetlenséggel meggyilkolta a múlt hétfőn eltűnt és szombaton holtan megtalált 11 éves, felsőmocsoládi Szita Bencét, volt élettársának nevelt fiát.

A nő anyja a kapos.hu-nak elmondta, hogy a lánya Bencét is úgy szerette, mint a saját fiát.

"Amióta elvitték a lányomat, azóta nem tudok semmit. Annyit tudok, amennyit a televíziókban hallok. Semmi előjelét nem láttam ennek, hogy mi fog történni, nem látszott rajta semmi" - mondta az asszony.

A helyi televízió felkereste Bence édesanyját, aki a portálon megjelent hír szerint "teljesen összeomlott".

Ő azt mondta: "nem tudom elmondani mit érzek, (...) olvasom, hallom, hogy kínlódott, szenvedett. Megbízott abban a nőben, elment vele mosolyogva, csacsogva, ahogy szokott, és megölte, megölette".

A kapos.hu arról is beszámolt, hogy kedd este ismét megemlékezést tartanak azon a játszótéren, ahonnan az első hírek szerint eltűnt Szita Bence. Gyertyagyújtással adóznak a kisfiú emlékének, és gyűjtést szerveznek Bence családjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!