Belföld

2005.02.01. 15:56

A képzõk klubja

Székesfehérvár (ma) - A Fejér Megyei Munkaügyi Központ és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával 2004 áprilisában megalakult a Felnõttképzõk Klubja, mely informális szervezetként a munkaerõpiaci képzést segítõ közösség. Szabó Zsuzsanna, a klub vezetõségi tagja elmondta, a Gazdaság Házában tartják összejöveteleiket, melynek célja, hogy a felnõttképzõket érintõ információk és a törvények idõben eljussanak mindenkihez.

Mórocz Zsolt

A klub elnöke Sörösné Fekete Zsuzsanna, míg alapító tagjai az Albasoft Training Kft., az Alba Volán, a Bildung Nyelviskola, a Fejér Megyei Munkaügyi Központ, a Gasztroker Bt., a KISOSZ, a Kodolányi János Fõiskola, a London Style Nyelviskola, a Perfekt Bt., a Prisma-Plus Kft., Speed-Car Bt., a Tréning Stúdió Kft és a Velem96 Nyelviskola. rnA szervezet célja, hogy összefogja a felnõttképzéssel foglalkozó intézményeket, nyomon kövesse a munkaerõpiaci igényeket és ezáltal a foglalkoztatási helyzet változásait is. Így a tendenciák irányadók lehetnek, tervezhetõvé válnak a munkanélküliek számára indított képzések. A klub szándéka, hogy együttmûködjön a munkaügyi központtal, az esélyegyenlõség növelése érdekében közösenen pályázzanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!