Belföld

2012.03.14. 17:32

A MÚOSZ átadta az Aranytoll-díjakat

Tizenhatan vehettek át elismerést szerdán a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) sajtónapi ünnepségén, közülük tizenketten Aranytoll-díjban részesültek.

MTI

Az újságíró-szervezet honlapján olvasható információ szerint Aranytoll-díjat kapott az idén Árpási Zoltán, Bozsán Eta, Cserhalmi Imre, Farkas József György, Földes Tamás, Mayer Éva, Nemes András, Ráday Mihály, Rostás-Farkas György és Szalay Zoltán, valamint a határon túli magyar újságírás képviselőiként Szilvássy József és Tomcsányiné Jakab Mária.

A kulturális újságírók Virág F. Éva-díját Kozár Alexandra vehette át, a fiatal sportújságírók Németh Gyula-díját pedig Voleszák Gábor kapta.

A MÚOSZ gazdasági újságírók szakosztályának Gazdasági sajtó díját Osváth Sarolta (Pannon Lapok Társasága újságírója) kapta, míg MÚOSZ környezetvédelmi, vízügyi és idegenforgalmi szakosztályának először átadott elismerését, a Soó Rezső-díjat Bognár Mária kapta.

A MÚOSZ elnöksége és választmánya 1978-ban határozta el, hogy emlékül és elismerésképpen Aranytollat adományoz a több évtizedes pályafutásuk alatt kiemelkedő munkát végző újságíróknak életművük elismeréseként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!