Belföld

2009.04.02. 07:07

Alföldi Róbert két méterről arcra esett

Budapest - A művész a Koldusopera előadása közben kicsúszott egy hevederből, és két méter magasból zuhant arccal a színpadra.

nincs nev

Mélybe zuhant Alföldi Róbert a Bárka Színház kedd esti előadásán, a művész súlyos sérüléseket szenvedett - írta csütörtöki számában egy néző beszámolója alapján a Blikk. 

Alföldi Róbert a cikk szerint két méter magasból zuhant arccal a színpadra. A Nemzeti Színház főigazgatója a Koldusoperában alakítja Bicska Maxit. A baleset az akasztási jelenetben történt. Az a heveder csúszott szét, amellyel Alföldi testét a zsinórpadláson lógó kötélhez rögzítik egy karabinerrel. 

A színész-rendező egy percig mozdulatlanul feküdt, majd a saját lábán hagyta el a színpadot, de a tapsra már nem tudott visszajönni, mentő vitte kórházba. Törése nincs, zúzódott a mellkasa, bordái és a lába is, de már hazamehetett. 

A Bárka Színház kivizsgálja az ügyet - mondta a lapnak Seress Zoltán, a teátrum igazgatója. Mint minden munkahelyi baleset esetében, a színháznak is készítenie kell jegyzőkönyvet a történtekről. Beszélni fogunk azokkal az emberekkel, akik a részt vettek a díszlet építésében - nyilatkozta a direktor, aki maga is játszik a Koldusoperában. 

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!