Belföld

2011.01.26. 23:11

Bombariadó a Keletiben

Bombariadó miatt kiürítették szerda késő este a budapesti Keleti pályaudvart. Csillag Melinda, a BRFK szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a rendőrség központi segélyvonalára egy belvárosi telefonfülkéből háromnegyed tíz körül hívás érkezett. Egy ismeretlen férfi közölte, hogy a pályaudvaron bombát helyezett el.

MTI

A szóvivő közlése szerint a készenléti rendőrség tűzszerészei azonnal kivonultak a pályaudvarra, amelyet kiürítettek. A kiürítés az átvizsgálás befejezéséig tart. Ennek időtartamát a szóvivő egyelőre nem tudta megmondani.
   
A MÁV szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a vonatok körülbelül 10 óra óta nem közlekednek. A szerelvények Köbánya-Felső, Rákos, illetve Budapest-Kelenföld rendező pályaudvarokon állnak.
   
A szóvivő közlése szerint a közlekedés megindítása folyamatosan történhet majd attól függően, hogy miként halad a Keleti pályaudvar, illetve a vágányok átvizsgálása. A szóvivő ezzel kapcsolatban időpontot nem közölt, az MTI értesülése szerint mindez több órát vehet igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!