Belföld

2009.10.18. 09:04

Csomóponti felújítás az M7-es autópályán

Budapest - Forgalomkorlátozással járó felújítási munkálatok kezdődnek október 19-én az M7-es autópálya és a 63. számú főút közös csomópontjának kihajtó ágán a Balaton felé tartó oldalon - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt.

MTI

A tervek szerint hétfőn a reggeli órákban veszi kezdetét a felújítás. A burkolatcserével és szalagkorlát-építéssel járó munkálatok idejére teljes egészében lezárják az M7-es autópálya jobb - Balaton felé tartó - oldalán a 64. kilométer-szelvényében található létesítmény kihajtó ágát. A várhatóan október 29-ig tartó beruházás közbeszerzési pályázaton nyertes kivitelezője a Colas Építő Zrt., a munkálatok összköltsége bruttó 135 millió forint.

A lezárásról és a kijelölt terelőútról sárga útirányjelző táblák adnak tájékoztatást. Az autósoknak az M7-es és a 62-es számú főút közös, 60-as számú csomópontjában célszerű lehajtaniuk az autópályáról - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!