Belföld

2009.04.01. 12:58

Dávid Ibolya elvárja Bajnaitól az őszi előrehozott választást

Budapest - Az MDF arra kéri <em>Bajnai Gordon</em> kormányfőjelöltet, hogy a legsürgetőbb válságkezelő lépések elvégzését követően tegye lehetővé az őszi előrehozott választást - közölte <em>Dávid Ibolya</em>, a párt elnöke szerdán az MTI-vel.

nincs nev

Bajnai Gordon maga jelentette be, hogy a gazdasági válság után nem kíván tovább politizálni - emlékeztetett Dávid Ibolya. Véleménye szerint beszédes, hogy a kormánypártok által jelölt lehetséges miniszterelnök, Bajnai Gordon a rendszerváltás óta példátlan módon előre szerződni akar a szocialistákkal programja későbbi feltétlen támogatásáról. 

Mindez azt mutatja, hogy ahogyan a választópolgárok, úgy maga az MSZP kormányfőjelöltje sem bízik a mögötte álló párt képviselőinek adott szavában - írta a pártelnök, aki szerint ezt tetézi, hogy az MSZP vezetése írásos felhatalmazást adott a szombati elnökségi ülésén részt vevő politikusok híváslistájának ellenőrzésére. Látható, ahogyan az ország nem bízik a szocialistákban, úgy a szocialisták sem bíznak magukban, a saját köreiken belül is a lehetséges ellenséget keresik - zárul Dávid Ibolya közleménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!