Belföld

2010.03.09. 10:54

Fidesz-KDNP: összegyűlt a kétmillió ajánlószelvény

Összegyűjtötték a célként kitűzött kétmillió ajánlószelvényt a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjei - jelentette be Nyitrai Zsolt kedden Budapesten.

MTI

 A Fidesz operatív igazgatója sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: az összegyűjtött ajánlószelvények száma országosan meg is haladta a kétmilliót. Reális volt tehát a célkitűzés - mondta.
   
Közölte azt is, választási felkészülésük vasárnap véget ér, ezen a héten ugyanis minden Fidesz-KDNP-s jelölt leadja az induláshoz szükséges ajánlószelvényét a helyi választási irodáknál, vagyis a hét végére hivatalosan is lesz 176 Fidesz-KDNP-s egyéni képviselőjelölt.
   
A pártszövetség választási kampánya jövő hétfőn, március 15-én kezdődik. A kampánynyitó nagygyűlés és egyben ünnepi megemlékezés a főváros I. kerületében, a Dózsa György-szobornál lesz, ahová több tízezer embert várnak.
   
Arra a kérdésre, hogy mennyivel lépték túl a kétmilliót, Nyitrai Zsolt azt mondta, számításaik szerint vasárnap haladták meg a kétmilliót, a pontos számot azonban később hozzák nyilvánosságra, ugyanis várhatóan még emelkedni fog. Az összegyűjtött ajánlószelvények közül az esetlegesen érvénytelenek kiszűrését alapvetően a választási irodákra, választási bizottságokra hagyják - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!