Belföld

2012.11.16. 11:37

Filmforgatás miatt vasárnap délután lezárják a Lánchidat

Filmforgatás miatt vasárnap délután lezárják a Lánchidat, emiatt a 16-os és a 105-ös autóbuszok az Erzsébet hídon át közlekednek majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

MTI

A BKK tájékoztatása szerint a Lánchíd vasárnap 14 órától 21 óráig lesz lezárva, s rövid időre megállítják majd a forgalmat a Széchenyi István tér északi részén, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon is.

A 16-os és a 105-ös autóbuszok 15 órától üzemzárásig az Erzsébet hídon közlekednek, így kimarad Pest felé a Széchenyi István tér, Buda felé a Hild tér és a Széchenyi István tér megálló. A járatok ugyanakkor megállnak Buda felé a Deák Ferenc téren, a Ferenciek terén, az Erzsébet híd budai hídfőjénél és az Ybl Miklós téren, Pest felé pedig a Szarvas téren, a Döbrentei téren, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél és az Eötvös téren.

A 16-os buszok végállomása a lezárás idejére az Erzsébet térről átkerül a Kiskörútra, a villamosvégállomás mellé, a 109-es autóbuszok Kőbánya-alsó vasútállomás irányú megállójába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!