Belföld

2010.01.18. 14:00

Frontálisan ütközött egy teherautó és egy kamion a 74-es főúton

Egy teherautó a jeges úton megcsúszva nekiütközött egy kamionnak hétfő reggel a 74-es főúton. A kamion sofőrje karcolás nélkül megúszta a balesetet, azonban a kisteherautó egy utasa életveszélyesen, három másik utasa pedig súlyosan sérült.

Vas Népe

A Magyarszentmiklós és Magyarszerdahely közötti útszakaszon, a 12-es kilométer közelében frontálisan ütközött össze a két jármű. Az Iveco típusú kisteherautó a lefagyott úttesten valószínűleg megcsúszott, ezért hajtott neki a szemből érkező kamionnak.

A kamion sofőrje, aki karcolás nélkül megúszta az ütközést, azt mondta: a teherautó ide-oda csúszkált az úton, mielőtt a nagyobb járműnek ütközött. A járművek az út két oldalán lévő árokba csapódtak írja a Zalai Hírlap.

 A tehergépkocsiban az MTI előzetes információi szerint hárman foglaltak helyet, egyikük ki tudott mászni, de két utastársa az utasfülkébe szorult, őket a tűzoltók segítségével emelték ki a roncsból.

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a Zalai Hírlappal közölte: a balesetben a kisteherautóban ülők közül egy személy életveszélyes, másik három pedig súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.

 

 
 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!