Belföld

2010.08.20. 13:45

Immár zavartalan a forgalom az M7-esen

Zavartalan a forgalom az M7-es autópályán, mindkét baleseti gócot felszámolták - közölte az Állami Autópályakezelő Zrt. diszpécsere péntek délután

MTI

Keczer Emília tájékoztatása szerint közepes a forgalom, és már sehol nincs torlódás.



Korábban írtuk:

Újabb baleset és torlódás az M7-esen

Újabb baleset történt az M7-es autópályán a Balaton felé, ami ismét több kilométeres torlódás okoz, most az érdi tetőnél.
Keczer Emília az Állami Autópályakezelő Zrt. diszpécsere pénteken elmondta: a reggeli balesethez hasonlóan most is öt autó ütközött. 
A baleset a 14-es kilométernél történt. Az autópálya belső sávját lezárták, a forgalom a külső sávon és a leállósávon halad ugyan, de a kocsisor így is három-négy kilométer hosszú.


Több kilométeres torlódás az M7-esen a Balaton felé


Öt-hat kilométeres sor alakult ki az M7-es autópályán Balaton felé a Velencei-tó környékén - tájékoztatott az Állami Autópályakezelő Zrt. diszpécsere péntek délelőtt .
Keczer Emília elmondta: a sor azért alakult ki, mert öt autó koccant a 44-es kilométerkőnél. 
A diszpécser azt javasolta, hogy aki most indul a Balatonra, inkább az M1-esen menjen, majd pedig Székesfehérvárnál hajtson át az M7-es autópályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!