Belföld

2012.10.31. 13:45

Játszótérről tűnt el a 11 éves kisfiú

Kaposvár - A Kaposvári Rendőrkapitányság jelentős erőket mozgósítva keres egy 11 éves felsőmocsoládi kisfiút, Szita Bencét, aki a kaposvári Tesco parkolójának játszóteréről tűnt el még hétfő este, és a tartózkodási helye azóta is ismeretlen - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-t .

MTI

A rendőrségre a gyerek nevelőanyjától érkezett bejelentés hétfő éjszaka, miszerint aznap este 19.00 óra körül tűnt el a fiú a kaposvári TESCO parkolójának játszótérről. Tekintettel arra, hogy Szita Bence továbbra is ismeretlen helyen tartózkodik, a bejelentés óta a kaposvári rendőrök a megyei rendőr-főkapitányság állományával kiegészülve folytatják a kutatómunkát a gyermek után.

A körülbelül 140-145 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke rövid hajú, világoskék szemű, kerek arcú fiú az eltűnésekor szürke kabátot, kék farmert és zöld fűzőjű fekete sportcipőt viselt. Fekete sapkáját arany dollárjel minta díszíti, bal fülében fülbevalót, nyakában pedig ezüst láncot hord egy kereszttel.
   
A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki az eltűnt kisfiú tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Kaposvári Rendőrkapitányságot a 06-82/502-700 telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést munkaidőben az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve bármely időpontban a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!