Belföld

2011.03.27. 10:08

Kábítószereseket fogtak

Több mint húsz fiatalt állítottak elő a Csongrád megyei rendőrök kábítószer fogyasztásért és terjesztésért egy szegedi lakásból - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője,

MTI

 Tuczakov Szilvána tájékoztatása szerint a nyomozók egy tarjánvárosi lakásban jelentek meg pénteken, mivel információik szerint ott többen kábítószert vásároltak. Előállították az ott lakó 20 éves fiatalt és két társát - egy 25 és egy 21 esztendős fiatalembert - akik a gyanú szerint az őket felkereső fiataloknak drogot árultak.     A rendőrök délután és este további 21 személyt állítottak elő, akik vásárlás céljából jelentek meg a lakásban, ám meglepetésükre rendőrök fogadták őket. Közülük 19-nél az elvégzett vizeletvizsgálat kábítószer-fogyasztást mutatott ki.    

A házkutatás során a nyomozók kábítószer-gyanús anyagokat, valamint azok fogyasztásához és terjesztéséhez használatos segédeszközöket is  lefoglaltak.    

A három, kábítószer árusításával gyanúsított fiatalembert a rendőrség őrizetbe vette, a 19 fiatallal szemben visszaélés kábítószerrel vétség gyanújával indult büntetőeljárás, utóbbiak szabadlábon védekeznek, két főt pedig tanúként hallgattak ki.     Az eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!