Belföld

2009.05.16. 08:32

Két halálos áldozata van a Szolnok határában történt balesetnek

Szolnok – Két fegyverneki férfi vesztette életét, és hárman sérültek meg abban a balesetben, amely péntek este történt a 4-es főúton Szolnok határában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton.

zaol.hu

A pénteki információkkal szemben nem egy, hanem két halálos áldozata van a karambolnak, mivel az egyik sérült a kórházban meghalt – tájékoztatott Szabó Zita.
    
Az eset részleteiről szólva elmondta: egy Budapest felé tartó személygépkocsi - eddig tisztázatlan okból - áttért a szemközti sávba, és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő osztrák kamionnal péntek este fél hét körül a 4-es út 103-as kilométerénél. Mindkét jármű a saját menetiránya szerinti jobb oldali árokba borult. 
    
Az autót vezető tizenkilenc éves fegyverneki fiatalember a helyszínen, utasa, egy harminc éves, ugyancsak fegyverneki férfi a kórházban életét vesztette. A harmadik utas – egy tizenkilenc esztendős törökszentmiklósi nő – könnyebb sérüléseket szenvedett. A kamion horvát vezetője könnyű, szerb utasa súlyos sérülésekkel került kórházba. 
    
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére órákon át teljes volt az útzár – tette hozzá a szóvivő.


Forrás: MTI 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!