Belföld

2009.11.16. 15:11

Kokain a farmernadrágban

Farmernadrágba rejtett kábítószer buktatta le azt a férfit, akinek a lakásán növényi törmeléket és digitális mérleget is találtak a rendőrök.

zaol.hu

Múlt kedden, a délutáni órákban a zalaegerszegi autóbusz-pályaudvaron ellenőriztek egy férfit a rendőrök. A helyi lakosnak a kocsiját vizsgálták át,  s egy papírzacskóban két farmernadrágot találtak.

A zsebek átkutatásakor az egyikből egy barna csomag került el, melyben kábítószergyanús por volt. Ezt követően a férfinél házkutatást tartottak, ekkor  további gyanús anyag is előkerül.

A összesen 3,3 gramm, három darab villámzáras tasakban elhelyezett növényi törmeléket foglaltak le és találtak egy digitális mérleget, mely vélhetően az anyag kiporciózására szolgált.

Az elvégzett szakértői vizsgálat alapján a férfinél talált kábítószergyanús por kokaint tartalmaz, ezért a Zalaegerszegi Városi Bíróság november 13-án harmin napra előzetes letartóztatásba helyezte.

Forrás : Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!