Belföld

2012.07.23. 14:59

NIF: Elkészült a régi M0 aszfaltozása az M7-es és az M6-os között

Teljes szélességében megnyitja a héten a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. az M0 útgyűrű M7-es és M6-os autópálya közötti szakaszát, a 2-szer 3 sáv plusz leállósávra bővített útszakaszt a Forma 1-es magyar futamra érkezők már használhatják.

MTI

A 6,6 kilométer hosszú régi szakasz felújítása közel nettó 2,9 milliárd forintba került.
A társaság tájékoztatása szerint a 2012 június közepén indult korszerűsítés keretében megújult az M0 útgyűrű az M7 és az M6 autópálya között. A kivitelező C-M0 Konzorcium  - amelynek vezetője a COLAS Hungária Zrt., és tagja COLAS Út Zrt. - elvégezte a meglévő aszfaltburkolat javítását, kötőréteget és kopóréteget épített, zajvédő falakat hozott létre, és a vízépítési munkálatokat is elvégezte. 
Az M0 útgyűrű déli szektorának bővítése keretében korábban elkészült beton burkolatú szakasszal 2-szer 3 sávon közlekedhetnek az autósok 2012. július 26-tól. A közlekedést mindkét oldalon leállósáv teszi biztonságosabbá - közölte a NIF Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!